Ce spun clientii

O experiență minunată!

Am avut privilegiul de a petrece un weekend la Pensiunea Bonsai și a fost o experiență absolut minunată. Camerele au fost impecabile, curățenie deplină și paturile extrem de confortabile. Cu siguranță m-am simțit ca acasă. Personalul a fost extrem de atent și prietenos, întotdeauna gata să ne ajute cu orice am avut nevoie.

Dar cel mai uimitor lucru a fost priveliștea din balcon – o panoramă absolut incredibilă a munților.

Client cazat la Pensiunea Bonsai

Suna chiar acum la 0722-542.457 si cere detalii cu privire la disponibilitatea de cazare la Pensiunea Bonsai Bucegi!

Un loc de relaxare perfect

După o săptămână aglomerată de muncă, am decis să petrec un weekend de relaxare la Pensiunea Bonsai, și a fost exact ceea ce aveam nevoie. Am fost întâmpinați cu zâmbete calde și imediat ne-am simțit minunat.

Am explorat traseele montane din apropiere și apoi seara ne-am relaxat in ciuberul cu priveliste la muntii din care tocmai de intorsesem. Este un loc de vis pentru oricine caută liniște și frumusețe naturală.

– Client cazat la Pensiunea Bonsai

O tabara de poveste

Am avut placerea de a alege sa facem tabara/cantonament la Pensiunea Bonsai și pot spune cu tărie că a fost o experiență incredibilă.

Cazarea a fost surprinzător de confortabilă, cu paturi confortabile și facilități moderne. Personalul pensiunii a fost mereu disponibil pentru a ne ajuta și a răspunde la întrebări. Curățenia și igiena au fost la nivelul asteptarilor.

Mâncarea servită a fost absolut delicioasă. Am optat pentru pensiune completa, avand in vedere cei 40 de participanti ai taberei cu varste intre 7-12 ani. Astfel, toata lumea a fost mai mult decat multumita, se vede ca mancarea este gatita in functie de participantii la masa. Copii au avut parte de mancarurile lor favorite si diversificate!

Unul dintre atuuri a mai fost si curtea amenajata special pe tru copii, aceasta are in dotare pori de fotbal, cos de baschet, saltea, leagan si topogan, unde copii au putut sa isi consume energia foarte repede cu o bucurie fantastica.

Recomand ca si profesor supraveghetor Pensiunea Bonsai pentru orice tip de tabara!

– Profesor supraveghetor tabara

Rezerva acum un sejur de neuitat la Pensiunea Bonsai din Bucegi

Suna acum la telefon 0722-542.457 sau completeaza formularul de mai jos si verifica disponibilitatile de cazare!

Leave this field blank