Atractii turistice

Castelul Cantacuzino

Acest castel impresionant, cunoscut și sub numele de „Micul Trianon”, este un exemplu remarcabil de arhitectură neo-românească. Puteți explora interiorul castelului, care găzduiește acum un muzeu unde găsiți expoziții de artă și evenimente culturale in functie de perioada vizitata.

Castelul Cantacuzino Busteni

Mănăstirea Caraiman

Acest complex monastic se află la poalele Munților Caraiman și oferă o oază de liniște și spiritualitate. Vizitați biserica mănăstirii și explorați frumosul peisaj înconjurător

Castelul Peleș

Deși se află în Sinaia, la scurtă distanță de Bușteni, vizita la Castelul Peleș este o opțiune excelentă. Este un castel impresionant cu arhitectură de inspirație germană și găzduiește o colecție impresionantă de artă și obiecte istorice.

Castelul Peles Sinaia

Telecabina Bușteni-Babele

Acesta este unul dintre cele mai spectaculoase mijloace de a ajunge în Masivul Bucegi. Telecabina vă va oferi priveliști uimitoare și vă va duce la Babele, un grup de stânci în formă de ciuperci, care este una dintre cele mai cunoscute formațiuni geologice din România.

Trasee montane

Bușteniul este un punct de plecare excelent pentru drumeții și excursii în Munții Bucegi. Puteți alege să faceți trasee ușoare sau să vă aventurați pe trasee mai dificile pentru a explora peisajul montan.

Cascada Urlătoarea

Această cascadă impresionantă se află în apropiere de Bușteni și oferă o priveliște pitorească. Există un traseu bine amenajat care vă permite să ajungeți la cascada Urlătoarea și să admirați frumusețea ei naturală.

Muzeul Trenurilor Regale Peleș

Acest muzeu este dedicat locomotivelor și vagoanelor folosite de familia regală în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. Este un loc interesant pentru iubitorii de istorie și trenuri.

Acestea sunt doar câteva dintre locurile de vizitat din Bușteni și zona înconjurătoare.
Acest oraș montan oferă o varietate de experiențe culturale, istorice și naturale pentru vizitatori.

Rezerva acum un sejur de neuitat la Pensiunea Bonsai din Bucegi

Suna acum la telefon 0722-542.457 sau completeaza formularul de mai jos si verifica disponibilitatile de cazare!

Leave this field blank