Acasa

Bine ați venit la Pensiunea Bonsai, o oază de liniște și relaxare în inima Munților Carpați.

Aici, oaspeții noștri se pot bucura de confort, ospitalitate și peisaje montane spectaculoase.

Get Started Now
Previous slide
Next slide

Descriere pensiune

Pensiunea noastră este un refugiu ospitalier și relaxant, situat într-un cadru natural, dar cu toate acestea in inima orasului Busteni.

Pensiunea emană farmec și eleganță, având un design arhitectural care se integrează perfect în mediul înconjurător. Aceasta este o oază de liniște și confort, oferind o experiență memorabilă pentru oaspeții noștri.


Camere

Pensiunea bonsai dispune de 15 camere, iar cazare putem oferi pentru 45 de persoane


5/5

Super Deluxe

$1200/Night


Book Now


5/5

Executive Suite

$1400/Night


Book Now


5/5

Queens Room

$1400/Night


Book Now

Restaurant Bonsai

Fie că este vorba de o petrecere tematică, majorat, botez, nuntă sau o masă de tip team buiding, Restaurant Bonsai vă așteaptă cu o capacitatea de 60 de persoane, chelneri și ospătari cu experiență, un bar dotat modern și aparatură de sonorizare. 

Restaurantul Pensiunii este un salon elegant amplasat la parter cu iesire pe terasa acoperita dar si pe cea exterioara. Acesta funcționează pentru mic dejun si cina, iar la evenimente private, cu rezervare prealabilă, se pregateste meniu complet plus cel din noaptea festivitatii.

Servicii

Tabere de vara / tabere de iarna / tabere studentesti / tabere adulti

Restaurant

37182512_1754851367897342_1534803406424637440_n

Piscina

Camera conferinte

Air Conditioning

IMG_0072

Karaoke

We Have 25+ Experiences & We Have Great Memories

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellua.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.


Contact Us

Best prices

Evenimente Tabere

Numărul minim de persoane pentru care putem organiza evenimente este de 30 și 2 nopți de cazare.
   Cazarea costa 40 de € /persoana/zi cu mic dejun inclus in regim de camera dublă, iar meniul 60€ de persoana ( include 4 feluri ).

0722 542 457

Pentru rezervări

Cazare Eveniment


40
Persoană/zi

  • Mic Dejun
  • Cameră dublă

Cazare eveniment full

$
60
Persoană/zi

  • Mic Dejun
  • Camera dublă
  • Meniu 4 feluri

Recenzii bune din partea clienților

Cazarea a fost surprinzător de confortabilă, cu paturi confortabile și facilități moderne. Personalul pensiunii a fost mereu disponibil pentru a ne ajuta și a răspunde la întrebări. Curățenia și igiena au fost la nivelul asteptarilor.
Mâncarea servită a fost absolut delicioasă. Am optat pentru pensiune completa, avand in vedere cei 40 de participanti ai taberei cu varste intre 7-12 ani.
Unul dintre atuuri a mai fost si curtea amenajata special pe tru copii, aceasta are in dotare pori de fotbal, cos de baschet, saltea, leagan si topogan, unde copii au putut sa isi consume energia foarte repede cu o bucurie fantastica.
Recomand ca si profesor supraveghetor Pensiunea Bonsai pentru orice tip de tabara!
O tabara de poveste⭐⭐⭐⭐⭐
Am avut privilegiul de a petrece un weekend la Pensiunea Bonsai și a fost o experiență absolut minunată. Camerele au fost impecabile, curățenie deplină și paturile extrem de confortabile. Cu siguranță m-am simțit ca acasă. Personalul a fost extrem de atent și prietenos, întotdeauna gata să ne ajute cu orice am avut nevoie.
Dar cel mai uimitor lucru a fost priveliștea din balcon – o panoramă absolut incredibilă a munților.
O experiență minunată!⭐⭐⭐⭐⭐
După o săptămână aglomerată de muncă, am decis să petrec un weekend de relaxare la Pensiunea Bonsai, și a fost exact ceea ce aveam nevoie. Am fost întâmpinați cu zâmbete calde și imediat ne-am simțit minunat.
Am explorat traseele montane din apropiere și apoi seara ne-am relaxat in ciuberul cu priveliste la muntii din care tocmai de intorsesem. Este un loc de vis pentru oricine caută liniște și frumusețe naturală.
Un loc de relaxare perfect⭐⭐⭐⭐⭐
Previous
Next